Kom naar Lange Juni, Cultuurmaand Texel. Een maand vol muziek, cultuur en kunst. Verrassingen en pareltjes. Ben je al eens naar Broadway geweest? Heb je zin om nieuwe kunst te zien? Wil je iets horen wat je nog nooit gehoord hebt? En smaken van vroeger proeven? De Lange Juni cultuurmaand heeft het allemaal.

Bijna dagelijks kun je wel ergens op het eiland een voorstelling, optreden of expositie bezoeken. Plan dus snel je Texelbezoek! Op de website van de VVV vind je tips voor de leukste overnachtingsadressen verspreid over het eiland.

Geef een cultuur-cadeau

Laat je verwonderen, raken. Ontdek! Zie wat je nog nooit gezien hebt met het cultuur-cadeau. Dat is een cadeautje voor jezelf en een ander. Een mooi doosje met alle juni-evenementen, de Lange Juni-fietskaart en speciale kortingen. Vanaf half mei 2018 verkrijgbaar. Zo ontdek je nieuwe dingen.

Deze week (15 tot 21 juni 2018):

 

En wat is er volgende week te doen?

Struin eens door de evenementen pagina, meld je aan voor de nieuwsbrief (zodat je steeds het programma van volgende week in je mailbox ontvangt) of koop een cultuurcadeau met daarin de handige gids!

© 2012 - 2018 WEBJONGENS
Volg Lange Juni!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief