Kom naar Lange Juni, Cultuurmaand Texel. Een maand vol muziek, cultuur en kunst. Verrassingen en pareltjes. Ben je al eens naar Broadway geweest? Heb je zin om nieuwe kunst te zien? Wil je iets horen wat je nog nooit gehoord hebt? En smaken van vroeger proeven? De Lange Juni cultuurmaand heeft het allemaal.

Bijna dagelijks kun je wel ergens op het eiland een voorstelling, optreden of expositie bezoeken. Plan dus snel je Texelbezoek! Op de website van de VVV vind je tips voor de leukste overnachtingsadressen verspreid over het eiland.

Geef een cultuur-cadeau

Laat je verwonderen, raken. Ontdek! Zie wat je nog nooit gezien hebt met het cultuur-cadeau. Dat is een cadeautje voor jezelf en een ander. Een mooi doosje met alle juni-evenementen, de Lange Juni-fietskaart en speciale kortingen. Vanaf half mei 2018 verkrijgbaar. Zo ontdek je nieuwe dingen.

Deze week (28 juni tot 7 juli 2018):

Dat was het voor 2018, maar er zijn gelukkig ook doorlopers: de zomeravondconcerten en de optredens in Music Meets Texel lopen door tot in het najaar. Zo blijven er mooie dingen om te horen en te zien.

En in 2019?

Volgend jaar in juni zijn er weer oude vertrouwde evenementen en activiteiten en nieuwe initiatieven. Voorbeeld van een groot nieuw initiatief is S.E.A. (Sea Encounters Art). Van juni 2018 tot mei 2019 kun je de samenwerking tussen kunstenaars en wetenschappers volgen, bijvoorbeeld van 2 - 27 juli 2018 tijdens Project X van de Texelse kunstenaarsvereniging ZOUT.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!

© 2012 - 2018 WEBJONGENS
Volg Lange Juni!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief