Koop het cultuur-cadeau en steun Lange Juni - Cultuurmaand Texel

 

Alle grote, kleine, bekende en (nog) minder bekende evenementen maken Lange Juni een maand vol mooie momenten voor Texelaars én gasten. Ruim 40 evenementen en activiteiten georganiseerd door heel veel vrijwilligers. Waar halen ze het geld vandaan? 

Voor Lange Juni is het cultuur-cadeau een vorm van crowdfunding. Veel mensen, the crowd, investeren een klein bedrag om samen een groot project mogelijk te maken: het promoten van alle evenementen en activiteiten, zodat alle evenementen in de Lange Juni - Cultuurmaand Texel zoveel mogelijk aandacht krijgen.

cultuurcadeau uitgeknipt640

Verkoopprijs: € 12,50.

Dit is het cultuur-cadeau

  • een overzichtelijke gids met alle Lange Juni-evenementen en mooie foto's
  • de Lange Juni-fietskaart
  • speciale kortingen: op div. plaatsen gratis koffie/thee, kortingen op tickets en speciale arrangementen. Deze kortingen zijn geldig voor 2-6 personen (afhankelijk van het aanbod), de totale waarde van deze kortingen kan oplopen tot meer dan € 75,-
  • TipKitty-Code voor een Lange Juni 2018 app: Alle informatie in het Nederlands, Engels & Duits handzaam beschikbaar op je mobiel. Ook off-line beschikbaar, handig voor op de fiets.

Laat je verwonderen, raken. Ontdek! Zie wat je nog nooit gezien hebt met het cultuur-cadeau, een cadeautje voor jezelf en een ander.

Verkooppunten

 

Tip:

Gebruik dit cultuur-cadeau om een uniek Lange Juni cultuur-arrangement samen te stellen! Of verras je gasten bij aankomst met een leuk extraatje. Ook voor je personeel of zakenrelaties is het cultuur-cadeau een originele attentie.

Door de aankoop van het cultuur-cadeau steun je Lange Juni tevens financiëel.

Meerdere cultuurcadeaus kunt u bij ons bestellen (per 5 of 10). Verkoop losse exemplaren alleen via bovenstaande verkooppunten.

 

Bestelformulier:

Invalid Input
Invalid Input
Hoeveel pakketten wilt u?
0.00
Levering UITSLUITEND op Texel.
Invalid Input

© 2012 - 2018 WEBJONGENS
Volg Lange Juni!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief