Laat je verwonderen, raken. Ontdek!

Zie wat je nog nooit gezien hebt met het cultuur-cadeau. Dat is een cadeautje voor jezelf en een ander. Een mooi doosje met:

  • een overzichtelijke gids met alle Lange Juni-evenementen
  • de Lange Juni-fietskaart
  • speciale kortingen: op div. plaatsen gratis koffie/thee, kortingen op tickets en speciale arrangementen. Deze kortingen zijn geldig voor 2-6 personen (afhankelijk van het aanbod), de totale waarde van deze kortingen kan oplopen tot meer dan € 75,-

Dit cultuur-cadeau is een vorm van crowdfunding.

Het idee achter crowdfunding is dat veel mensen, the crowd, een klein bedrag investeren en samen een groot project mogelijk maken. Samen zetten we alle evenementen en activiteiten tijdens Lange Juni – Cultuurmaand Texel op de kaart!

Het cultuur-cadeau is tot 23 maart 2018 ***verlengd t/m 30 maart*** in de voorverkoop te bestellen voor de actieprijs van € 8,50. Daarna wordt de verkoopprijs € 12,50.

Tips:

Gebruik dit cultuur-cadeau voor je gasten en stel een uniek Lange Juni cultuur-arrangement samen! Of verras je gasten bij aankomst met een leuk extraatje. Ook voor je personeel of zakenrelaties is het cultuur-cadeau een originele attentie.

In onderstaand bestelformulier kunt u direct bestellen.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren? Stuur dan een mail aan .

Cultuur-cadeau bestellen

Invalid Input
Invalid Input
Hoeveel pakketten wilt u?
0.00
De cultuurcadeaus zijn half mei beschikbaar. Levering UITSLUITEND op Texel. Zodra de cultuurcadeaus klaar liggen brengen wij u op de hoogte waar uw bestelling af te halen is.
Invalid Input

© 2012 - 2018 WEBJONGENS
Volg Lange Juni!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief